HAHAH, KNASDAG ASSO! ^^

  • Idag var jag, domi, feliie och loly i stan som sagt. Under den här dagen upplevde vi saker hahahaha, som jag förmodligen kommer att minnas länge och skratta lika mycket.
  • Först började det med att vi skulle till bio, vi skulle se Avatar men det var inga platser kvar. Vi kom på att den gick 17.30 i medborgarplatsen alltså Söder. Det var en halvtimma kvar så ja, vi fick skynda oss haha.
  • Vi gick ganska snabbt till tunnelbanan. Sen hörde jag Dominika skrika ''DEN ÄR HÄR' och den kvinnan är världsbäst på att stressa männiksor, så jag fick panik och jag kunde inte planka , så Felicia hjälpte mig. Sen sprang vi två nerför trapporna, och sen såg vi två tunnelbanor, men vi visste inte vilken det var. Och vi såg inte Loly eller Dominika.  Sen såg jag Felicia springa nånstans, och hahahahahaha, det var Dominika som stoppade hela tåget, hon väntade på oss. Alltså tänk er, hon är där helt ensam, och i bakgrunden var det massa kärringar som stirra på henne skitmycet. Så vi sprang in dit och började garva för att hon påminde mig om superwoman.
  • Vi snackade, men sen tänkte vi... vart e Loly? hahah, först trodde vi att hon var kvar men hon var i en annan vagn.
  • När vi var framme, visste vi inte vart biografen låg och vi hade tio min på oss, vi sprang genom alla, så jävla pinsamt. Sen så sprang vi mitt i en Skridsko bana bland alla åkande barn.
  • Precis när vi kom in i Söder, svettades alla, och aa.  Sen var det inga platser kvar till Avatar så vi bestämde oss för New Moon. Men alla fick sitta två och två eftersom det inte var platser.
  • När vi kom in i biografen var det tomt på en hel rad så vi tänkte, fuck it vi sitter bara fyra. Några minuter senare var det en kvinna och en man som kom och sa att vi satt på deras platser så vi flyttade in.
  • Några minuter senare så kom några andra och sa att vi hade tagit deras platser. Alltså tänk er hur många gånger vi fick byta plats och alla glodde som fan.
  • Sen gick vi till våra platser, fast vi såg inte så bra där och det var 3 tomma stolar längs fram och en tom i kanten. Så vi frågade om de kunde flytta in så det blev fyra och det gjorde de. Precis när vi tänkte oh yeah, äntligen börjar filmen så kom det två personer som sa att vi satt på deras platser, så a, jag och loly gick till våra platser och felicia, och domi satt längst fram.
  • Och sista händelsen, tåget hade kommit och jaa, superwoman did it again, hahahah! :P

A DAY TO REMEMBER <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0